Contact

Veelgestelde vragen

Veld dag- en weekendkaarten en VIP dag- en weekendkaarten zijn via deze website verkrijgbaar. Daarnaast kun je voor (fysieke) veld dagkaarten ook terecht bij VVV Breda in de Willemstraat (alleen veld dagkaarten, geen VIP of weekend).. Let op: kaarten zijn niet meer verkrijgbaar bij Primera. Bestel je kaarten alleen via deze officiële kanalen! Goed om te weten: per persoon kun je tijdens de reguliere kaartverkoop maximaal 10 veld- of VIP-kaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van Ticketswap.

Bij het bestellen van je kaartje(s) heb je een Paylogic account gemaakt, op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden. Om in te loggen klik je hier. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Wil je van je weekendje Breda Live een compleet weekendje uit maken? In Breda zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. Kijk gauw bij onze vrienden van Stappen & Shoppen voor de leukste en mooiste hotels!

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Breda Live vind je hier.

Op het terrein van Breda Live zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Breda Live heeft een speciaal deck voor mindervaliden. Voor een plek op het mindervalidedeck heb je reguliere kaarten nodig! Op het deck is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar met zitgelegenheden. Wil jij een plekje op het mindervalidendeck? Stuur ons na het aanschaffen van reguliere kaarten een e-mail.

De minimumleeftijd voor Breda Live is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.

Twee dagen feest met Breda Live! Op vrijdag ben je van 16:00 uur tot 23:30 uur van harte welkom en op zaterdag van 14:00 uur tot 23:30 uur. We gaan hard aan de slag met het programma voor Breda Live 2018. Meer informatie hierover volgt…

Munten van Breda Live worden per strips van 3,5 munt verkocht en kosten €10,00 per strip. De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Locatie
Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Let op: de halte Claudius Prinsenlaan vervalt deze dag. Er is een omleiding voor de lijnen 11, 12, 325,
326, 327 en 401. Je kunt het beste reizen met halte Vlaszak als eindbestemming. Vervolgens  loop je in 2 minuten naar het festivalterrein.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Ticket
Heb je een OV-chipkaart? Dan kun je hier mee reizen in het openbaar vervoer. Als je geen OV-chipkaart hebt kun je voor € 6,- een dagretour kopen bij de chauffeur of vooraf online. Dit ticket is de hele dag geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.

Reisinformatie
Een reisadvies op maat, van jouw huis naar Breda Live? Raadpleeg de reisplanner op arriva.nl of
download de Arriva App.

“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer… Bewaar je reis en ontvang meldingen.
Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en
stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk
een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Het is niet mogelijk munten na afloop te retourneren. De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Nee, op het terrein van Breda Live worden geen sigaretten/tabak verkocht.